Koolitus/töötuba

Algusaeg:

K, 19. november 18:00

Lõpuaeg:

K, 19. november 22:00

Toimumiskoht:

ÄKKK (kaart)

Korraldaja:

MTÜ Ääsmäe Külakogu

Hind:

70 eurot

Jõulud ei ole enam kaugel ja ongi käes õppida valmistama ise jõululauale tangu – ja verivorsti.
Koolituse viivad läbi AS VEIKAND tehnoloogid Liina Raja ja Virgo Loide
Päevakava
Ohutustehnikaalane instrueerimine
Retseptuuri koostamine
Liha peenestamine ja kruubi keetmine
Lihade maitsestamine
Maitseainete kaalumine vastavalt retseptuurile
Verivorsti massi segamine, pritsimine ja keerutamine
Toodete termiline töötlemine ja degusteerimine
Veretoodete ja ahjupraadide valmistamise teooria, teoreetilised küsimused, vastused (seadmed, kestad, maitseained)
Orienteeruv lõpuaeg kujuneb vastavalt praktilise töö pikkusele!
Töötoast lahkud enda meisterdatud verivorsti ja tanguvorstiga.
Kõik vajalikud materjalid koolitaja poolt.
Hind: 70.00€
Broneerimisel ettemaks 30 eurot
Teine osamakse summas 40 eurot koolituse päeval sularahas
Koolituse hind sisaldab: õppematerjalid, tooraine, kohv-tee, pakend toodete koju viimiseks.
Koolitusele registreerimine https://aasmae.weebly.com/eelregistreerimine.html
Koolituskoht on tagatud broneerimisumma tasumisel.
Kohti piiratud hulgal (vaid 10).