Kontsert

Algusaeg:

L, 31.08.2024 19:00

Lõpuaeg:

P, 01.09.2024 01:00

Toimumiskoht:

Lehetu külakeskus (kaart)

Hind:

45 eurot
31.08.2024 Lehetu Külaselts ja Augusti sumedad ööd kutsuvad – Elamusõhtusöök “Lase end lehetult lehtedel kanda” & kontsert Triin Lellep koos Mikk Langeprooniga akordionil.
Õhtut alustab õhtusöök, mis on kolmekäiguline ja mille valmistab kohalik asjaarmastaja Kaijaliina. Kaijaliina on tuntud kohalik toiduvalmistaja, kelle teine nimetus on Toiduvõlur – sest igas roas on tunda peale koostisosade midagi veel🤤🌞🫶.
Kuna õhtusöök on Lehetus, siis on kogu menüü ümber lehe teema. 🙂
Õhtusööki saadab kontsert, mille särav staar on imearmas Triin Lellep! Triin on Eesti ooperilaulja (sopran), laulukirjutaja ja näitleja. Tema stiilideks on klassikaline muusika, klassikaline crossover ent ka popmuusika.
Imeline võimalus tulla kõike seda nautima ja kogema!
Peale kontsert-õhtusööki, suundume soovijatega küla südamesse, Lehetu tiigi äärde, et muinastuledeöö raames süüdata tuli ja täita tiik kaunite tuledega. Tule võib teele saata oma sees tuliste soovidega. Võta see hetk ja koge midagi maagilist!
Peale tulede nautlemist algab Lehetu külakeskuse õuel disko – muusika keerutajaks kohalik Dj TheOne! Tema muusika taustal tantsides on ülesse kasvanud enamus kohalikke ja ka ümberkaudseid elanikke ja neid pidusid mäletatakse siiani legendaarsetena!
Piletiinfo:
Elamusõhtusöök 3 käiku & kontsert ja disko 45€
Kontsert 5€
Disko 5€
Elamusõhtusöögile tuleb pilet eelmüügist soetada, sest kohtade arv on piiratud! Selleks kirjuta toiduvolur@gmail.com, 25. augustiks 2024.
Ainult kontserdile ja diskole saab pileteid samal päeval kohapealt!