Koolitus/töötuba

Algusaeg:

L, 15.06.2024 17:30

Lõpuaeg:

L, 15.06.2024 20:00

Toimumiskoht:

MOMU (kaart)

Korraldaja:

MTÜ MOMU Aed

Hind:

30 €
Loovussari “Maali maal” kutsub sind taaskord maale maali maalima. Meile on oluline kriitikavaba ja sõbralik õhkkond, nautimus eneseväljendusest, hea seltskond ja võimalusel värske õhk ja linnulaul. Selle kõige kaaslasteks akrüülvärvid ja muud kunstitarbed, väike suupiste ja loominguline juhendamine. Võid tulla kohale oma ideega, eeskujuks võetava kavandi või fotoga, maalida kohapeal olevat vaikelu kompositsiooni või lihtsalt seda, mis pintsli alt välja tuleb.
Koht: MOMU Mootorispordi Muuseum / MOMU Aed
Millal: 15.06 kell 17.30-20.00

Hind: 30€ (sisaldab juhendajat, lõuendit/pappi/vineeri (lõuendi suurus u 40*50 cm), akrüülvärve, pintsleid ja muid vajalikke kunstitarbeid, kergeid suupisteid ja vett/teed. Kui soovid maalimise kõrvale ka klaasikest muu meelepärasega, siis võid oma joogi kaasa haarata (kange alkohol pole lubatud). Valmis kunstiteose saad endaga kaasa võtta (juhul, kui pilt pole transportimiseks kuivanud, võib sellele järele tulla kokkuleppel).
Ilusa ja sooja ilma korral toimub maalimine MOMU õitsevas aias. Vihmase ilma puhul oleme muuseumis sees.
Kohtade arv on piiratud. Pärast registreerimist saadame e-mailile tasumise info. Tasumine tagab koha üritusel.

NB! Maalimine toimub juhul, kui 48h enne sündmust on vähemalt 4 registreerijat. Vähese registreerimisega üritus tühistatakse ja raha kantakse tagasi 5 tööpäeva jooksul. Tühistamise puhul saadame teave e-mailile.