Kogupere

Algusaeg:

L, 06.04.2024 11:00

Lõpuaeg:

L, 06.04.2024 15:00

Toimumiskoht:

Muu

Hind:

Tasuta
Ootame Sind laupäeval, 6. aprillil kell 11-15 Sinilille orienteerumisrajale Saue linnas! Alguspunktiks Kaitseliidu Saue kompanii maja – Ladva tn 1.
Rada on umbes 7 km pikk ja jõukohane kõigile, tule üksi, pere või sõpradega ning liigu värskes õhus enda ja veteranide tervise heaks!
Raja läbimise eelduseks on sinilille meene soetamine (võta kaasa sularaha) – kogu tulu läheb Eesti sõjaveteranide toetuseks. Rajale minejal on võimalik oma termose (termotopsi) olemasolul kaasa saada soe tee.
NB! Vajalik on üks nutiseade (telefon või tahvel) tiimi peale. Kasutame rakendust Actionbound – hea oleks see eelnevalt juba oma seadmesse tõmmata. Vajadusel aitame kohapeal seda teha.
Rada jääb avatuks kuu lõpuni – juhis ja annetuskast Kaitseliidu Saue kompanii värava küljes (Ladva 1)
Sinilille kampaania kutsub tunnustama Kaitseväe ja Kaitseliidu veterane ning nende lähedasi. Tänavu kevadel kogutakse raha, et toetada veterane ja nende lähedasi ning tervishoiu valdkonda laiemalt. Sinilillesümboolika müügist saadava tulu abil aidatakse kaasa Põlva Haigla uudse taastusravilinnaku rajamisele, luuakse koostöös Eesti Discgolfi Liiduga esimene puuetega inimestele ligipääsetav discgolfi rada ning soetatakse spordi- ning taastusvahendeid Otepää Tervisekeskusesse.
Kampaaniat viib läbi Eesti Vigastatud Võitlejate Ühing koostöös Naiskodukaitsega